Sýrová nepečená roláda

Jednoduchá roláda, kterou po zatuhnutí nakrájíme na kolečka a podáváme jako chuťovku.


4.020x
20 min

Ingredience

200 gšunka
200 geidam
200 gsýr ementálského typu

na potření

česneková pomazánka

Postup přípravy

Sýry střídavě poklademe přes sebe na plech vyložený pečícím papírem a necháme mírně rozpéct ve vyhřáté troubě. Vznikne nám jednolitý plát. Sýrový plát pomažeme libovolnou pomazánkou, ale nejlepší je česneková. Můžeme potřít i tatarskou omáčkou, hořčicovým dresinkem, apod. Jednoduše použijeme, co nám chutná, ale hmota by měla být hustší, jinak se nám po nakrájení bude příliš roztékat. Poklademe plátky šunky a opatrně svineme. Sýrovou nepečenou roládu dáme ztuhnout přes noc do lednice. Sýrovou nepečenou roládu poté nakrájíme na plátky a podáváme s pečivem jako chuťovku.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sýrová nepečená roláda

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena