Populární úprava svíčkové, na které si určitě pochutnáte
2 lžíce | olej |
petrželka | |
3 ks | rajčata |
1 ks | cibule |
kopr | |
1 ks | citron |
1 lžíce | kapary |
2 lžičky | rajčatový protlak |
600 g | svíčková |
mletý pepř | |
100 ml | masový vývar |
2 ks | okurky nakládané |
10 ks | zelené olivy |
200 ml | zakysaná smetana |
mletý bobkový list |
autor Tým Vaření.cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena