Pro sváteční menu vyzkoušejte podávat jako předkrm rybí karbanátky z lososa, tresky a uzeného pstruha. Pokrm podáváme teplý s jemně ochucenou majonézou a pečivem.
2 ks | vejce |
150 g | brambory |
1 hrst | pažitka |
2 lžíce | kapary |
200 g | treska |
1 ks | chilli paprička |
300 g | losos |
4 plátky | bílý toastový chléb |
1 ks | uzený pstruh |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
máslo | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
citronová šťáva |
Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!
Karbanátky jsou klasikou české kuchyně. Kromě masových karbanátků jsou stále oblíbenější i ty zeleninové - z cukety, květáku, brokolice, řepy i dýně. Ale jak je připravit, aby byly opravdu šťavnaté? A existuje i jiný druh přípravy než smažení?
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena