Sunarková nepečená roláda

Sladká dobrota ze sunarky.


3.2214x
35 min
3×

Postup přípravy

Smícháme sunarku a oba cukry a vše prosejeme do mísy. Přidáme vejce, rum a máslo. Ze všeho vypracujeme hladké těsto.

Alobal pocukrujeme a opatrně na něm vyválíme z těsta asi 5 mm tenkou placku.

Připravíme si náplň. Uvařený žloutek utřeme s máslem. Přidáme cukr a kakao a ušleháme v hladký krém.

Krémem potřeme placku a opatrně ji pomocí alobalu srolujeme. Zabalíme ji do alobalu a roládu necháme v lednici asi 2 - 3 hodiny ztuhnout.

Krájíme na plátky o síle asi 5 - 10 mm. Podle chuti můžeme namáčet třeba v čokoládové polevě.
user-icon

autor dada.aja


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sunarková nepečená roláda

Zpět na recept