Sugo

Výborné a chutné jídlo z mletého masa a zeleniny. Kolik masa - tolik cibule - tolik mrkve, to je základ tohoto jídla.


4.346x
45 min
6×

Postup přípravy

Zeleninu si podle potřeby očistíme. Cibuli nakrájíme na malé kostičky, mrkev nastrouháme nahrubo. Cibuli necháme na malém množství oleje zesklovatět, poté přidáme nastrouhanou mrkev. Když je zelenina mírně osmahlá, přidáme mleté maso, které vařečkou rozšťoucháme a vmícháme do zeleniny. Když je i maso lehce osmahlé, přidáme oba rajčatové protlaky (větší konzervy), podlijeme menším množstvím vody tak, aby byly ingredience jen lehce ponořené. Sugo dusíme asi 30 minut za občasného zamíchání. Přidáme hodně majoránky, osolíme, opepříme a ještě případně dochutíme kečupem. Jako příloha k sugo se nejlépe hodí bílé pečivo.
user-icon

autor siana

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sugo

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Jugoslávská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena