Štrúdl

Recept na domácí rychlý štrúdl.


3.414x
45 min
1×

Postup přípravy

Ze surovin na těsto vypracujeme hladké a vláčné těsto. Rozinky omyjeme. Jablka očistíme, nastrouháme a smícháme s rozinkami. Odležené těsto rozválíme a lehce potřeme oleje, posypeme strouhankou, kterou můžeme opražit a poklademe jablky. Jablka posypeme skořicí, ocukrujeme a zavineme. Štrúdl pečeme v předehřáté troubě asi 25 minut. Upečený štrúdl necháme trochu vychladit a můžeme podávat. Štrúdl je dobrý studený i teplý a je rychlý.
user-icon

autor rada


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Štrúdl

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena