Strouhankové knedlíčky se hodí do vývarů - masových i zeleninových. Chcete-li knedlíčky chuťově ozvláštnit, zkuste do nich přidat vegetu nebo maggi. Strouhankové knedlíčky se prodělávají převážně rukou.
Zavářky a vložky do polévek - domácí jsou ty nejlepší!
Dnes se vrhneme na přípravu domácích zavářek do polévky, jejichž základem je mouka a vejce. Ať už se jedná o polévkové nudle, kapání či vaječnou drobenku, polévka může být díky domácí zavářce pokaždé jiná, lepší a chutnější.
Zavářky do polévek: Zkuste domácí nudle, játrové knedlíčky i nočky se sýrem
Zavářky a vložky polévku nejen zahustí, ale také zvýší její výživnost a sytivost. Pojďme se společně naučit základní strouhání, domácí nudle, knedlíčky, noky i nudle z palačinkového těsta.
Autor:Mirkaska
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena