Strážnická divoký šíp

Zajímavý recept na špízy z hovězího a klobásky, připravíme si i rýžovou přílohu.


3.04x
90 min

Ingredience

5 lžicolej
1 lžičkasůl
3 lžícemáslo
1-2 kscibule
20 dkgrýže
3 kshřebíček
1 lžičkamletý pepř
2 ksčervená kapie
0.5 lžičkychilli koření
70 dkghovězí svíčková
25 dkgdomácí klobása
2 lžícepikantní kečup
10 dkgstrerilovaný hrášek

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a střídavě s kolečky klobásy napichujeme na jehlice. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran dozlatova opečeme a v horké troubě podusíme za občasného podlévání doměkka.

Rýži uvaříme tak, jak jsme zvyklí. Pro chuť přidáme do vody hřebíčky.

Na másle zpěníme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme chilli koření a trochu osmahneme. K cibuli přidáme nakrájené kapie, scezený hrášek a pikantní kečup. Směs podusíme, přidáme předem uvařenou rýži, promícháme a prohřejeme.

Rýži podáváme s připravenými masovými špízy. Strážnická divoký šíp podáváme na oběd či večeři.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Strážnická divoký šíp

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena