Stojanův tarator

Okurková pochoutka k hlavnímu jídlu.


2.9996x
15 min
2×

Ingredience

sůl
200 gjogurt
voda
kopr
50 golivový olej
50 gvlašské ořechy
2 lžícečervený vinný ocet
1 kssalátová okurka

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme a očistíme. Okurku nakrájíme na tenká kolečka, česnek prolisujeme.

Nakrájenou salátovou okurku smícháme s prolisovaným česnekem, ořechy a koprem a zalijeme jogurtem, rozmíchaným vodou, dochutíme octem, solí a olejem.

Stojanův tarator podáváme dobře vychlazený.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Stojanův tarator

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena