Recept, v jehož základu je chutná opečená ryba a omáčka z kořenové zeleniny. Hlavní chod, který se hodí pro každou příležitost. Štika na zelenině není nijak náročná na přípravu a do 45 minut máme hotovo. Tak proč ji nezkusit? Výborný oběd i večeře pro všechny milovníky ryb.
Tradiční štědrovečerní polévka: Rybí, hrachová i kapustnice
Ani vánoční tabule se bez poctivé domácí polévky jednoduše neobejde. Co se vařívalo o svátcích kdysi a vaří se i dnes? Jakou polévku můžete na štědrovečerní tabuli připravit? Přinášíme vám 6 prověřených receptů, které rodinu rozhodně nezklamou.

Recept na rybí polévku z lososa krok za krokem
Recept na jemnou rybí polévku s kořenovou zeleninou a kousky lososa. Rybu lze zaměnit i za kapra či jinou bílou rybu podle toho, která nám chutná.

Když vaří táta: Rybí král a jeho družina
V našich domácnostech se sladkovodní ryby zatím moc nezabydlely. I když právě o blížících se svátcích to můžeme napravit a s Martinovými skvělými recepty to bude hračka!

Autor:Renata Hřebíčková
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena