Jedna z nejznámějších a nejchutnějších úprav naší české dravé ryby.
sůl | |
200 g | máslo |
1 ks | citron |
150 g | anglická slanina |
1 ks | štika (2,5 - 3 kg) |
na ozdobu | |
---|---|
2 ks | rajče |
1 ks | citron |
1 ks | oranžová paprika |
3 lžíce | kadeřavá petrželka |
1 hlávka | salát lollo biondo |
podle potřeby | |
teplá voda |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena