Štika na jehle

Rychlá a jednoduchá úprava mořské štiky.


4.47x
25 min

Postup přípravy

Rybí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na osm plátků. Do každého uděláme několik jemných zářezů, do kterých vetřeme sůl a oregano. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.

Plátek rybího masa napichujeme střídavě s cibulí na grilovací jehlu. Takto napíchneme osm jehel. Každou jehlu zakončíme napíchnutím rajčátka a potřeme olejem.

Štiku na jehle vložíme na gril a opékáme 8 - 10 minut dozlatova.

Špízy podáváme po dvou, s opečenými česnekovými bramborami a čerstvým zeleninovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Štika na jehle

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena