Štika na jehle

Rychlá a jednoduchá úprava mořské štiky.


4.47x
25 min

Postup přípravy

Rybí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na osm plátků. Do každého uděláme několik jemných zářezů, do kterých vetřeme sůl a oregano. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.

Plátek rybího masa napichujeme střídavě s cibulí na grilovací jehlu. Takto napíchneme osm jehel. Každou jehlu zakončíme napíchnutím rajčátka a potřeme olejem.

Štiku na jehle vložíme na gril a opékáme 8 - 10 minut dozlatova.

Špízy podáváme po dvou, s opečenými česnekovými bramborami a čerstvým zeleninovým salátem.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Štika na jehle

Zpět na recept