Steak z mořského lososa se smetanovými fazolkami, které ochucujeme čerstvým koprem, podáváme s vařeným bramborem.
zakysaná smetana | |
3 lžíce | bílé suché víno |
1 ks | cibule šalotka |
250 g | čerstvé fazolové lusky |
2 ks | norský mořský losos (á 200g) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvě mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
citron | |
podle potřeby | |
olivový olej | |
citronová šťáva | |
zeleninový vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena