Srnčí medailonky

Recept na chutné zvěřinové maso ve šťávě se žampiony.


5.01x
15 min

Ingredience

5 ksžampiony
200 gsrnčí hřbet

podle chuti

sůl
mletý černý pepř
koření na zvěřinu
0.2 lšťáva pod maso

Postup přípravy

Srnčí hřbet očistíme, nakrájíme na medailonky, osolíme a okořeníme. Žampiony očistíme a nakrájíme na kousky. Srnčí medailonky orestujeme prudce na rozpálené pánvi, potom zalijeme šťávou a trošku podlijeme vodou. Když je maso měkké, přidáme žampiony, asi 2 minuty podusíme a potom můžeme servírovat. Srnčí medailonky jsou výborné s opečeným bramborem.
user-icon

autor Martin

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Srnčí medailonky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena