!TIP na domácí krokety
Uvařené a vychladlé brambory nastrouháme na jemném struhadle nebo protlačíme pasírovačem na brambory. Smícháme s moukou, škrobem a žloutkem, osolíme a ze vzniklé směsi tvarujte malé kuličky. Je dobré je dát na chvíli ztuhnout do lednice, bude se s nimi pak lépe pracovat. Krokety poté obalíme v trojobalu. Nejdřív v mouce, pak v rozšlehaném vajíčku a nakonec ve strouhance. Domácí krokety smažíme v rendlíku s vyšší vrstvou rozpáleného oleje dozlatova.
Tajný recept myslivců: Perníkový zvěřinový guláš na víně a rozmarýnu
Připravit zvěřinový guláš není nic složitého, pokud máte ten správný recept. Špetka rozmarýnu a kapka vína jsou zárukou úspěchu.
Autor:Veronika
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena