Srbské rizoto

Rizoto nemusí být vždy jen ze zbytků.


3.2169x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a drobně nakrájíme. Slaninu a maso nakrájíme na kousky. Rýží přepereme a spaříme vroucí vodou. V hrnci do trouby vyškvaříme slaninu. Vsypeme cibuli a maso a osmahneme dozlatova. Základ srbského rizota zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Pak vsypeme rýži, osolíme, přilijeme horkou vodu, aby asi o 3 cm přesahovala rýži a v troubě dusíme zakryté doměkka. Z srbského rizota tvoříme na talíře kopečky, které přelijeme kečupem a sypeme strouhaným sýrem. Srbské rizoto ihned podáváme.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Srbské rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Srbská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena