Španělská mísa

Zapečený pokrm z mletého masa, brambor, rajčat, paprik a pomeranče.


3.89x
60 min

Postup přípravy

Menší brambory oloupeme a uvaříme, zatím odložíme stranou. Oloupanou cibuli a omyté papriky bez semínek nakrájíme na proužky, sloupnutá rajčata na čtvrtky. Pomeranče oloupeme a rozdělíme na dílky.

Na oleji osmažíme maso, přidáme cibuli, papriky a chilli, osolíme a asi 2 minuty smažíme. Přidáme rajčata papriku a víno, dusíme 10 minut. Pak vmícháme dílky pomeranče a brambory.

Španělskou mísu dáme zapéct na 5 minut do vyhřáté trouby a podáváme.
user-icon

autor Aťa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Španělská mísa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Španělská