Špagety ve smetanové omáčce s uzeným lososem

Recept na nenáročnou rychlovku k večeři, nebo i obědu. Žádné dlouhé vaření, ale chuť na jedničku.


3.76x
25 min
1×

Postup přípravy

Špagety uvaříme podle návodu na balení. Sušená rajčata a uzeného lososa nakrájíme na kousky.

V míse smícháme (nejlépe metličkou nebo vidličkou) kelímek šlehačky, vejce, citronovou šťávu z menší půlky citronu, sůl, pepř a nastrouhaný parmazán, případně jakýkoli podobný sýr.

Na pánvi prohřejeme vzniklou omáčku s kousky sušených rajčat (asi 10 půlek) a těstovinami, stačí chvilka, dokud nezačne omáčka trošku houstnout. Omáčku neustále mícháme.

Uzeného lososa přidáme až po odstavení pánve z plotny, aby nezměnil konzistenci. Poté promícháme. Kdo má rád, může lososa přidat na pánev už od začátku.

Špagety ve smetanové omáčce s uzeným lososem podáváme popřípadě ještě posypané nastrouhaným parmazánem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špagety ve smetanové omáčce s uzeným lososem

Zpět na recept