Připravte si na Velikonoce lahodného beránka se smetanou, který uchvátí svou jemností. Tento recept kombinuje tradiční postup se smetanou, která dodává těstu vláčnost a bohatost. Ideální dezert pro sváteční stůl, který si zamiluje celá rodina.
Těsto vyjde na 1 velkého beránka nebo 2 malé.
Velikonoční beránek: Jak na to, aby se podařil na výbornou?
Velikonoční beránek je symbolem svátků jara a nechybí na svátečních stolech. Beránka můžete vyzkoušet z třeného těsta, trochu netradiční je beránek mrkvový nebo ořechový. Zajímavý je beránek makový a krásně vláčný je z těsta s tvarohem, šlehačkou nebo majonézou. Na konci článku si můžete dát velikonoční kvíz a vyzkoušet tak své znalosti!

Autor:Vladimíra Dziaková
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena