Snadný a rychlý krůtí guláš s rýží

Lehká, zdravá a chutná večeře nebo oběd z krůtího masa.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji, přidáme maso, orestujeme a necháme zatáhnout. Přidáme mletý kmín, česnek, majoránku a sladkou papriku, dobře promícháme. Zalijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Nakonec zaprášíme hladkou moukou, povaříme a podle potřeby dochutíme.


Krůtí guláš podáváme s rýží, ale vhodnou přílohou budou i těstoviny.


Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem


Segedínský guláš je maďarská klasika mezi guláši. Každá rodina má určitě svůj vlastní recept na segedín. Tentokrát si ukážeme tradiční postup při vaření tohoto oblíbeného pokrmu.


Jako


Recept na bramborový guláš s klobásou krok za krokem


Základem dobrého bramborového guláše neboli buřtguláše jsou brambory a kvalitní uzenina. V nouzi můžeme sáhnout i po špekáčku, ale my nedáme dopustit na poctivé klobásy.


Recept

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Snadný a rychlý krůtí guláš s rýží

Zpět na recept