Smetanový králík

Výborné, křehké a šťavnaté masíčko. Recept vhodný i pro přípravu srnčího.


4.319x
150 min
2×

Postup přípravy

Králíka omyjeme a naporcujeme. Cibuli po oloupání nakrájíme na kolečka, česnek nasekáme na plátky. Naporcované maso dáme do hlubšího pekáče, na něj navršíme cibuli, česnek a slaninu. Vše zalijeme smetanou. Dáme péct na 180 °C, občas promíchneme a pečeme asi 2 hodiny. Smetanového králíka podáváme se šťouchanými brambory.
user-icon

autor monikaka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smetanový králík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena