Smetanová roláda

Jeden z nápadů na sekanou trochu jinak.


4.730x
90 min
1×

Ingredience

olej
sůl
5 ksvejce
100 gšunka
3 lžícevegeta
100 gsýr
1 kelímekkysaná smetana
1 konzervasterilovaná kukuřice
1 konzervasterilovaný hrášek
2 kssterilovaná okurka
1 kgmleté vepřové maso

Postup přípravy

V míse smícháme mleté maso s kysanou smetanou a vegetou. Vejce osolíme a na troše oleje si připravíme hustou smaženici.

Na plech dáme fólii a maso prsty rozmačkáme až do krajů. Smaženici smícháme s nakrájenou okurkou a scezenou kukuřicí a hráškem. Připravenou směs dáme do středu plechu a obložíme plátky šunky a sýra. Pomocí fólie maso srolujeme, fólii odstraníme a maso přendáme na vymazaný plech.

Smetanovou roládu pečeme přibližně hodinu v troubě vyhřáté na 180 °C.

Při podávání, nakrájená na plátky, je smetanová roláda nejlépší s bramborovou kaší.
user-icon

autor Macho


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smetanová roláda

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská