Nejprve si připravíme marinádu. V misce smícháme sojovku, sherry, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Tofu nakrájíme na kousíčky a touto marinádou zalijeme, necháme alespoň 15 minut odležet. Poté scedíme a marinádu uchováme.
Zeleninu a houby očistíme. Vše nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. Čekanku rozpůlíme a rozdělíme na listy. Fazolové lusky slijeme z nálevu.
Ochucené tofu osmažíme na troše rozpáleného oleje a po cca 2 minutách vyndáme. Na výpeku osmažíme mrkev a zázvor, po chvilce přidáme houby a cibulky, nakonec fazolové lusky a čekanku a smažíme asi minutu. V tuto chvíli přidáme zpátky tofu, zalijeme marinádou a vaříme na prudkém ohni, dokud se všechna tekutina nevypaří.
Smaženina z tofu nejlépe chutná s rýží.