Překvapění pro vaše hladové krky.
sůl | |
2 ks | vejce |
2.5 dl | mléko |
hladká mouka | |
1 lžíce | strouhaný sýr |
8 ks | tenký párek |
8 listů | hlávkové zelí |
V osolené vodě krátce povaříme zelné listy, necháme okapat, osušíme a jejich silná žebra opatrně naklepeme. Do každého listu dobře zabalíme 1 nožičku tenkého párku. Listy stočíme a závitky zpevníme párátkem.
Ze sýra, vajec, mléka a hladké mouky se solí umícháme hustší těstíčko. Závitky v něm důkladně omočíme, vložíme do tuku rozpáleného na 170°C a fritujeme dozlatova asi 8 minut.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.