Smažené noky z ementálu

Noky z ementálu je skvělá příloha k dušené zelenině.


3.0104x
30 min

Postup přípravy

Nejdřív si nastrouháme ementál najemno. Z bílků ušleháme pevný sníh. Do něj zlehka zamícháme nastrouhaný sýr a směs podle chuti osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej nebo tuk. Lžící tvarujeme z těsta noky a obalujeme je ve strouhance. Obalené noky z ementálu vložíme do rozehřátého oleje a ze všech stran je smažíme dozlatova. Zlatavě smažené noky z ementálu zdobíme petrželkou.
user-icon

autor Jovi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažené noky z ementálu

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Valentýnské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena