Krůtí maso s plátkem ementálu a šunky, obaleno v trojobalu a opečeno na oleji. Recept na drůbeží specialitu podávanou se salátem.
1 ks | vejce |
šunka | |
ementál | |
krůtí prsa | |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
salát | |
1 špetka | sůl |
citronová šťáva | |
1 špetka | mletý černý pepř |
římský salát | |
olivový salát | |
podle potřeby | |
strouhanka | |
mouka | |
rostlinný olej |
autor Zdeněk Pohlreich
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.