Krůtí cordon bleu

Krůtí maso s plátkem ementálu a šunky, obaleno v trojobalu a opečeno na oleji. Recept na drůbeží specialitu podávanou se salátem.


5.02x
35 min

Postup přípravy

Krůtí maso naklepeme přes potravinovou fólii, osolíme a do poloviny poklademe nejdříve šunkou, pak ementálem a navrch dáme opět plátek šunky. Potom přehneme, naklepeme okraje, aby držely při sobě, a obalíme v klasickém trojobalu.

Na pánvi necháme rozehřát rostlinný olej a propečeme z obou stran. Smažíme ve větší dávce oleje a poměrně svižně, aby sýr nevytekl.

Mezitím si připravíme jednoduchý salát: natrháme listy římského salátu, přidáme olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř.

Krůtí cordon bleu a salát nandáme na talíř a podáváme.

Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí cordon bleu

Zpět na recept