Je trochu vzácné nalézt tyto houby unás v potřebném množství na tento recept, ale když se to podaří, tak výsledná chuť stojí zato.
2 stroužky | česnek |
1 dl | olej |
sůl | |
1 ks | cibule |
2 ks | bobkový list |
mletý pepř | |
1 kg | lišky |
Lišky nakrájíme na plátky, nasypeme do vroucí vody s bobkovým listem, chvíli povaříme a scedíme. Nakrájíme na drobno cibuli, osmahneme ji na oleji, přidáme ovařené houby, nasekaný česnek, sůl pepř a dusíme, dokud se nevyvaří všechna voda.
Podáváme jako teplý předkrm anebo spolu s bramborami či těstovinami jako přílohu k pečenému masu.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena