Je trochu vzácné nalézt tyto houby unás v potřebném množství na tento recept, ale když se to podaří, tak výsledná chuť stojí zato.
2 stroužky | česnek |
1 dl | olej |
sůl | |
1 ks | cibule |
2 ks | bobkový list |
mletý pepř | |
1 kg | houba liška |
Lišky nakrájíme na plátky, nasypeme do vroucí vody s bobkovým listem, chvíli povaříme a scedíme. Nakrájíme na drobno cibuli, osmahneme ji na oleji, přidáme ovařené houby, nasekaný česnek, sůl pepř a dusíme, dokud se nevyvaří všechna voda.
Podáváme jako teplý předkrm anebo spolu s bramborami či těstovinami jako přílohu k pečenému masu.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.