Dušené lišky na paprice

Máte rádi lišky? Pak zkuste tento recept. Lišky v netradiční kombinaci s paprikou, smetanou a vývarem.


3.261x
45 min
1×

Postup přípravy

Lišky očistíne a můžeme je i nakrájet. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Ve větší pánvi rozpustíme máslo, cibuli na něm necháme zrůžovět a přisypeme očištěné houby. Lišky chvíli restujeme. Potom přidáme do pánve vývar, ochutíme kmínem, octem, solí, paprikou a chvíli dusíme. Ve smetaně rozmícháme mouku a přidáme ke směsi v pánvi. Ještě chvíli necháme vařit. Hotové dušené lišky na paprice podáváme s pečeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené lišky na paprice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena