Smažené drůbeží žaludky

Někdo vnitřnosti nemůže ani vidět a někdo je miluje. Tak pro vás, co je máte rádi, žaludky na koňaku.


2.9740x
30 min

Postup přípravy

Ze žaludků odstraňte silnou kůži a očistěte je. Ke smažení lze použít jen čisté libové maso. Nakrájejte žaludky na tenké plátky, dejte je do misky a zalijte nálevem a nechte asi 20 min. odležet. Nálev uděláme z sójové omáčky, koňaku a oleje. Potom je smažte na pánvi na rozehřátém oleji, promíchejte, přidejte pórek, vegetu, sójovou omáčku a česnek nakrájený na jemné plátky. Plátky se musí smažit krátce a rychle. Osmažené žaludky přesuňte na talíře a ihned podávejte, aby neztvrdly.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažené drůbeží žaludky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.