Játrová zavářka jako symbol dokonalé polévky. Jak se připravují různé druhy?
Játrové zavářky patří do slavnostního vývaru i tradiční polévky k obědu. Proč lidé milují játrové knedlíčky a jak je jednoduše připravit?
Jak zahustit kuře na paprice? Vyberte si jeden z typických způsobů
Slepice (nebo častěji spíš kuře) na paprice je tak trochu návyková záležitost. Zvlášť pokud žijete ve střední Evropě. Tady máme totiž pro dušené drůbeží maso s paprikovou omáčkou slabost. A roli příliš nehraje, jestli se jako příloha podávají knedlíky, špecle, těstoviny nebo noky.
Pomalu tažený vývar: Připravte si nejlepší domácí životabudič
Poctivý vývar vyžaduje čas a pomalé vaření. Jedině tak dosáhne své síly a plné chuti, kterou potřebujeme, když je nám ouvej. Hodí se také do všech polévek, omáček, ale i jako základ pod pečené maso, při přípravě rizota a dalších pokrmů. Vývar, kterému nechybí "štáva", jak na to?
Autor:59