Recept na porce slepice nebo většího kuřete dušené na kořenové zelenině.
100 g | slanina |
2 lžíce | olej |
1 ks | cibule |
0.3 ks | celer |
2-3 ks | mrkev |
2 ks | petržel |
2 lžíce | rajčatový protlak |
1 ks | slepice |
1 lžíce | koření divočina |
140 ml | červené víno |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
petrželka | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
hladká mouka |
autor Michy
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..