Slepice v kroupách

Dušená slepice s kroupy.


3.0608x
60 min

Postup přípravy

Den před vařením tohoto receptu uvaříme očištěnou slepici v tlakovém hrnci. Z měkké a vychladlé slepice opereme maso a na vývaru necháme ztuhnout tuk, který opatrně sebereme a usmažíme na něm do zlatova nadrobno nakrájenou cibuli.


Předem namočené kroupy uvaříme dopoloměkka, osolíme a na usmažené cibuli je spolu s mletou paprikou a slepičím masem dusíme doměkka. Musíme často podlévat vývarem ze slepice.


Hotové jídlo podáváme se zeleninovým salátem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slepice v kroupách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.