Šlehané biftečky

Smažené našlehané placičky podáváme s hranolky, zeleninou a tatarkou.


4.416x
45 min

Postup přípravy

Do mletého masa přidáme oloupané a jemně nastrouhané syrové brambory, žloutky, prolisovaný česnek, pepř, majoránku, sekanou petrželku a sůl. Nakonec vmícháme pevně ušlehaný sníh z bílků. Do rozehřátého tuku vkládáme lžičkou malé kousky hmoty, vidličkou je upravíme na placičky a smažíme dozlatova. Usmažené biftečky odložíme na ubrousek, který odsaje přebytečný tuk. Šlehané biftečky obložíme zeleninou podle chuti (rajče, okurka, paprika) a podáváme s hranolky nebo pečenými brambory, tatarkou nebo hořčicí.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šlehané biftečky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena