Šlehané biftečky

Smažené našlehané placičky podáváme s hranolky, zeleninou a tatarkou.


4.416x
45 min

Postup přípravy

Do mletého masa přidáme oloupané a jemně nastrouhané syrové brambory, žloutky, prolisovaný česnek, pepř, majoránku, sekanou petrželku a sůl. Nakonec vmícháme pevně ušlehaný sníh z bílků.

Do rozehřátého tuku vkládáme lžičkou malé kousky hmoty, vidličkou je upravíme na placičky a smažíme dozlatova.

Usmažené biftečky odložíme na ubrousek, který odsaje přebytečný tuk.

Šlehané biftečky obložíme zeleninou podle chuti (rajče, okurka, paprika) a podáváme s hranolky nebo pečenými brambory, tatarkou nebo hořčicí.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šlehané biftečky

Zpět na recept