Šlehačkové řezy Margot

Řezy Margot, jak název napovídá, jsou, kromě jiného, ze šlehačky a čokoládové tyčinky. Chutnají výborně a jejich příprava je opravdu snadná.


3.1415x
45 min
16×

Postup přípravy

Do mísy nastrouháme čokoládu margot. Přidáme, mouku, moučkový cukr, vanilkový cukr, prášek do pečiva a sypkou směs promícháme. Přilijeme šlehačku, olej, mléko a znovu důkladně zamícháme.

Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný hluboký plech, nebo do větší kulaté koláčové či dortové formy. Šlehačkové řezy Margot pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut.

Upečené šlehačkové řezy Margot necháme vychladnout, pak je potřeme Rybízovým džemem od Hamé a pocukrujeme. Pokud je ozdobíme ještě šlehačkou, získáme výborný zákusek.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šlehačkové řezy Margot

Zpět na recept