Šlehačkové hvězdičky

Nenáročný recept na křehké a velice dobré cukroví.


3.73x
30 min

Postup přípravy

Z hladké mouky, másla a smetany ke šlehání vypracujeme těsto.

Těsto rozválíme mezi dvěma potravinářskými fóliemi na plát silný 3 - 5 mm a vykrojíme z něj hvězdičky.

Hvězdičky přeneseme na plech s papírem na pečení, vložíme do trouby předehřáté na 200 - 220 °C a pečeme asi 10 minut.

Ještě teplé hvězdičky obalíme ve směsi vanilkového cukru a cukru moučka. Obalené hvězdičky necháme vychladnout.

Šlehačkové hvězdičky podáváme jako lahodné a křehké cukroví.
user-icon

autor Jeannett


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šlehačkové hvězdičky

Zpět na recept