Slaný pamlsek

Tip na slané cukroví s klobáskou. Chutná výborně!


4.26x
30 min

Postup přípravy

Z mouky, másla a smetany vypracujeme těsto, které necháme do druhého dne v chladničce odležet. Tvrdý sýr nastrouháme a klobásku rozkrájíme. Druhý den těsto vyválíme a vykrajujeme kolečka, která položíme na suchý plech a potřeme je rozšlehaným vajíčkem. Na každé položíme kolečko dobré klobásky a překryjeme novým vykrojeným kolečkem. Povrch potřeme opět vajíčkem, posypeme strouhaným sýrem nebo sezamem. Slaný pamlsek upečeme dozlatova ve vyhřáté troubě a podáváme jako slané cukroví - chuťovku.
user-icon

autor Dolfinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Slaný pamlsek

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena