Vaření.czReceptySlaninové celozrnné chleby

Slaninové celozrnné chleby

Svačina pro všechny, kteří mají rádi cibuli a slaninu.


2.86x
30 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Cibuli osmahneme do zezlatovění na oleji. Slaninu použijeme již nakrájenou na plátky a měla by být libovější. Máslo necháme rozpustit. Plátky celozrnného chleba potřeme máslem, maličko posolíme a posypeme chilli vločkami. Na každý krajíc položíme plátek slaniny, poklademe cibulí a plátkem sýra. Slaninové celozrnné chleby dáme zapéct do trouby vyhřáté na 160 - 170 °C zhruba na 12 minut. Slaninové chleby podáváme jako svačinu, chuťovku nebo jednoduchou večeři. Jsou dobré k pivu i vínu.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Slaninové celozrnné chleby

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena