Slaninové celozrnné chleby

Svačina pro všechny, kteří mají rádi cibuli a slaninu.


2.86x
30 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Cibuli osmahneme do zezlatovění na oleji. Slaninu použijeme již nakrájenou na plátky a měla by být libovější. Máslo necháme rozpustit.

Plátky celozrnného chleba potřeme máslem, maličko posolíme a posypeme chilli vločkami. Na každý krajíc položíme plátek slaniny, poklademe cibulí a plátkem sýra.

Slaninové celozrnné chleby dáme zapéct do trouby vyhřáté na 160 - 170 °C zhruba na 12 minut.

Slaninové chleby podáváme jako svačinu, chuťovku nebo jednoduchou večeři. Jsou dobré k pivu i vínu.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slaninové celozrnné chleby

Zpět na recept