Sladké toasty s grilovanými broskvemi

Sladká chuťovka s ovocem k vínu.


4.45x
30 min

Postup přípravy

Broskve rozpůlíme a vypeckujeme, vejce rozšleháme. Předehřejeme gril na střední teplotu. Půlky broskví naskládáme rozkrojenou stranou nahoru na grilovací plát, pokapeme medem a naplníme trochou másla. Broskve pečeme 5 - 6 minut, dokud nezměknou a nezezlátnou.

Mezitím smícháme vejce, bílé víno, cukr, citronovou šťávu a skořici. V takto připravené směsi namočíme toasty.

Zbytek másla rozpustíme na pánvi a toasty jemně osmahneme 2 - 3 minuty z obou stran, abychom dosáhli křupavé kůrky. Každý toast ozdobíme dvěma půlkami broskve.

Zdroj: Nakladatelství Rebo, edice Kuchařka pro labužníky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sladké toasty s grilovanými broskvemi

Zpět na recept