Sladká papriková žebírka

Jednoduchý recept na vepřová žebírka.


5.02x
120 min

Ingredience

600 gvepřová žebírka

marináda

4-5 stroužkůčesnek
3 kscibule
kečup
feferonka
mletý pepř
100 mlslepičí vývar
1 lžičkamletá sladká paprika
2 lžícekoření Žebírka s medem

Postup přípravy

Cibuli s česnekem oloupeme. Obojí nakrájíme na kolečka, česnek můžeme nechat i v celku - jak kdo má rád.

Do sáčku na pečení si vsypeme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme kečup nebo pasatu a kořenící přípravek "Žebírka s medem", mletou papriku, pepř podle chuti, případně i nakrájenou feferonku. Vše důkladně promícháme.

Do připraveného sáčku s kořením přidáme vepřová žebírka a uložíme do lednice na půl hodiny i více. Před pečením přidáme do sáčku slepičí vývar, dobře uzavřeme a pečeme cca 1,5 hodiny při teplotě 180 °C. Před koncem pečení sáček rozřízneme a žebírka necháme upéct dozlatova.

Sladká papriková žebírka podáváme s libovolnou přílohou.
user-icon

autor Marcy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sladká papriková žebírka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena