!TIP k přípravě
V kapustové polévce vždy vynikne nějaká ta uzenina. Slaninu můžeme bez obav vyměnit za klobásku. Nakrájíme ji na kolečka, osmahneme na sádle a ke konci vaření ji jednoduše přidáme do polévky.
Polévky, které vás prohřejí až do morku kostí. Které to jsou?
Když venku mrzne, prší nebo sněží, není nic lepšího, než se zahřát talířem polévky. Vydatná polévka je kulinářský poklad, který nejen zahřeje tělo, ale pohladí i duši. Mnohdy ani nepotřebujete recept. Jak si je připravit za pár korun a z čeho?

Poctivá domácí zelňačka: Top recepty na hustou a vydatnou polévku
Poctivá zelňačka - hustá a vydatná polévka, která v chladných dnech skvěle zahřeje a nasytí. Její příprava je trochu složitější, ale podle těchto vybraných receptů ji hravě zvládne úplně každý. Zelňačka s klobásou i bez, s uzeným masem, na vegetariánský způsob, ale také s houbami, cuketou nebo červenou řepou. Kterou si vyberete?

Milujete halušky? Zkuste recepty na halušky s brynzou, slaninou i se zelím
Halušky, bramborové noky, které má rád snad každý, stačí jen přizpůsobit suroviny, kterými je doplníme. Původně slovenské národní jídlo se i u nás těší velké oblibě, pojďme si ho připomenout a připravit na více způsobů.

Autor:cubeec



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena