Recept na výbornou skořicovou buchtu, do které se přidává pro zjemnění tvaroh.
krém | |
---|---|
1 ks | vejce |
70 g | cukr krystal |
2 ks | měkký tvaroh |
50 g | tuk na pečení |
těsto | |
3 ks | žloutek |
2 lžíce | mléko |
110 g | cukr krystal |
1 lžička | mletá skořice |
1 balíček | vanilkový cukr |
150 g | hladká mouka |
1 lžíce | citronová kůra |
300 g | polohrubá mouka |
250 g | rostlinný tuk |
1 balíček | kypřící prášek do pečiva |
autor Lucka2270
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.