Skopová kýta na česneku

Tip na sváteční oběd.


3.155x
90 min

Postup přípravy

Skopovou kýtu vykostíme, hodně a důkladně naklepeme a potom špagátkem svážeme do podlouhlého tvaru. Povrch nasolíme, kýtu protkneme kousky česneku a proužky slaniny. Na tuku zpěníme drobně posekanou cibuli, osmahneme maso ze všech stran, přidáme koření, podlijeme vroucí vodou a pečeme v troubě do měkka. Hotovou pečeni vyjmeme, zbavíme motouzu a nakrájíme na úhledné plátky. Servírujeme nejlépe s opečenými brambory a salátem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Skopová kýta na česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena