Jemné, voňavé a kyselé zelí ze Slovenska. Recept mého dětství.
1 lžička | sůl |
1 hrneček | strouhanka |
2 lžíce | tuk |
2 ks | cibule |
1 hrnek | rýže |
700 ml | zelí |
1 kelímek | kysaná smetana |
350 g | mleté maso |
1 lžička | mletá červená paprika |
1 lžička | mletý kmín |
1 lžička | mletý černý pepř |
1 plechovka | sterilované kukuřičky |
autor slavenka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.