Skandinávský punč

Horký punč pro chladné večery na horách.


3.248x
30 min

Postup přípravy

Citron důkladně omyjeme, nakrájíme na plátky a z nich vybereme jadérka. Šťávu z černého rybízu zředíme v hrnci s vodou. Přidáme pomerančovou kůru, koření a plátky citronu. Přibližně 5 minut vaříme a potom přilejeme koňak a víno. Dál už ale nevaříme. Punč osladíme podle chuti a scedíme. Rozinky spaříme horkou vodou. Změknou a zároveň se zbaví nečistot po síření. Necháme je okapat. Do sklenice vložíme několik rozinek, mandle a zalejeme horkým punčem. Ihned podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Skandinávský punč

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena