Výborný pomerančový punč

Recept na punč z červeného vína a pomerančového džusu.


3.76x
15 min

Ingredience

4 kspomeranč
4 ksbadyán
0.5 lčervené víno
2-3 kscelá skořice

podle chuti

cukr

na ozdobu

1 kspomeranč

Postup přípravy

Z pomerančů vymačkáme šťávu, budeme potřebovat cca 1/2 l. Ve větším hrnci svaříme víno společně s čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávou, badyánem a celou skořicí. Poté nápoj odstavíme, vmícháme cukr a necháme rozpustit. Do punče přidáme plátky pomeranče a pár si jich necháme na dozdobení. Pomerančový punč nalijeme do hrníčků, ozdobíme plátky pomeranče a horký podáváme.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Výborný pomerančový punč

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena