Silvestrovský samuraj

Samuraj podávám o půlnoci ze Silvestra na Nový rok.


4.226x
45 min
4×

Postup přípravy

Do rozpáleného oleje dáme na kostičky nakrájené maso a orestujeme ho. Můžeme použít i kuřecí prsa.

Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, skleničku kunovjanky i s nálevem a skleničku červené sterilované papriky kapie s nálevem. Silvestrovský samuraj osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku a chilli koření. Vše podle vlastní chuti. Dávám dost chilli koření. Samuraj musí být červený. Dusíme tak dlouho, dokud šťáva nezhoustne a maso nezměkne. Silvestrovský samuraj nesmí plavat.

Silvestrovský samuraj podáváme s chlebem.
user-icon

autor Aška


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Silvestrovský samuraj

Zpět na recept