Seviche

Jemně nakrájený losos pokapaný limetkovou šťávou a olivovým olejem. To je něco opravdu pro gurmány.


3.0798x
35 min

Postup přípravy

Lososa nakrájíme na plátky a zakápneme šťávou z limetek a olivovým olejem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, nasekanou petrželku, osolíme a opepříme a dáme vychladit. Bagetu nakrájíme, potřeme česnekem a máslem, zapečeme v troubě a podáváme k vychlazenému lososu.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Seviche

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena