Reveň neboli rebarbora: Jak si ji užít v koláči a proč ji netrhat v létě
Rebarbora chutná skvěle v koláčích i kompotech, ale víte, kdy může škodit? Zjistěte, co ovlivňuje její kyselost, proč do hliníku nepatří a jak ji bezpečně využít v kuchyni.
Fantastické recepty z rebarbory: Rebarborový koláč 8x jinak
Rebarbora je bohatá na kyselinu citronovou a jablečnou, také vitamíny skupiny B, pomáhá při detoxikaci organismu, podporuje metabolismus a posiluje krvetvorbu. Dezertům a moučníkům dodává svěží chuť. A jak využít rebarboru neboli reveň při vaření? Nejlépe do koláče!
Jak se dělá tvarohová náplň? Záleží, kam ji chceme použít
Tvarohová náplň vypadá na první pohled jednoduše – jenže když je moc řídká, špatně se balí do těsta a při pečení vyteče. A když je naopak suchá, drolí se po upečení v puse a dusí. Jak ji udělat dobře?
Reveň neboli rebarbora: Jak si ji užít v koláči a proč ji netrhat v létě
Rebarbora chutná skvěle v koláčích i kompotech, ale víte, kdy může škodit? Zjistěte, co ovlivňuje její kyselost, proč do hliníku nepatří a jak ji bezpečně využít v kuchyni.
Autor:majliiiinka

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena