Rychlý rebarborový koláč s drobenkou

Rychlý a jednoduchý koláč, který zvládne každý.


4.6632x
20 min
86×

Postup přípravy

Veškeré ingredience na těsto smícháme. Mléko dáme podle potřeby. Dáme ho tolik, aby těsto šlo vylít na plech. Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem.

Rebarboru oloupeme, nakrájíme na špalíčky 1 - 2 cm dlouhé a posypeme jí těsto. Nakonec si z másla, cukru a mouky vypracujeme drobenku, kterou posypeme celý koláč.

Rychlý rebarborový koláč s drobenkou pečeme ve vyhřáté troubě na 170 °C asi 20 - 30 minut.

Upečený koláč necháme vychladnout, nakrájíme a můžeme podávat.
user-icon

autor Elka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlý rebarborový koláč s drobenkou

Zpět na recept