Sekané bifteky dušené

Recept na dušené biftečky s kečupem a cibulí.


3.0751x
25 min

Ingredience

olej
50 gtuk
hladká mouka
4 ksbiftek

na ozdobu

1 kscibule
kečup

Postup přípravy

Bifteky, mohou být z polotovaru, trochu roztlačíme. Na rozehřátém oleji bifteky po obou stranách opečeme. Olej od opékání slijeme, přidáme tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem nebo vodou a povaříme. Do šťávy vložíme opečené bifteky a podusíme je doměkka. Sekané bifteky dušené při podávání přelijeme šťávou, kečupem a sypeme drobně nakrájenou cibulí. Sekané bifteky dušené ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo čerstvé pečivo.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sekané bifteky dušené

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena