Sekané bifteky dušené

Recept na dušené biftečky s kečupem a cibulí.


3.0751x
25 min

Postup přípravy

Bifteky, mohou být z polotovaru, trochu roztlačíme.

Na rozehřátém oleji bifteky po obou stranách opečeme. Olej od opékání slijeme, přidáme tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem nebo vodou a povaříme. Do šťávy vložíme opečené bifteky a podusíme je doměkka.

Sekané bifteky dušené při podávání přelijeme šťávou, kečupem a sypeme drobně nakrájenou cibulí. Sekané bifteky dušené ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo čerstvé pečivo.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sekané bifteky dušené

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká